Miroslav Blažević odveo Slobodu u Premijerligu i najavio ostanak na klupi

Nedjelja, 01. lipnja 2014. 15:47 Napisao/la  SC

Ovo je jedna od najtežih pobjeda u mojoj karijeri, rekao je Blaževič i na pitanje ostaje li na klupi Slobode kratko odgovorio: Najvjerojatnije da!

Nogometaši tuzlanske Slobode, na čelu s trenerom Miroslavom Blaževićem, u posljednjem kolu pobijedili su Igman 3:0 i izborili ulazak u Premijerligu. Ćiro je momčad preuzeo u drugom dijelu sezone, te je nadoknadio pet bodova zaostatka za Jedinstvom.

- Jako sam sretan, prošli smo težak put. Ostaje mi da čestitam svima, igračima, predsjedniku i kolegama jer su nas čestito pratili. Kraj je bio težak, dugo smo vodili 1:0, ali u svakom slučaju slušali su sve što sam im rekao, ustvrdio je Miroslav Blažević nakon pobjede.

- Nikad teže nije bilo, niti se  nisam više iscrpio. Ovo je jedna od najtežih pobjeda u mojoj karijeri, rekao je Blaževič i na pitanje ostaje li na klupi Slobode kratko odgovorio: Najvjerojatnije da!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.