David Beckham nakon šest godina u prosincu napušta redove LA Galaxija

Utorak, 20. studenog 2012. 10:15 Napisao/la  SC

- Želim ostvariti još jedno novo iskustvo prije nego što okončam karijeru, izjavio je tridesetsedmogodišnji David Beckahm

David Beckham, bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije, napustit će redove LA Galaxija početkom prosinca nakon što je šest godina nosio dres američkog kluba.

- Želim ostvariti još jedno novo iskustvo prije nego što okončam karijeru, izjavio je tridesetsedmogodišnji David Beckahm.

Melbourne Heart tvrde da su u pregovorima s Beckhamom koji bi u australskom klubu navodno trebao odraditi deset utakmica.

Inače, Beckham je u Manchester United stigao sa 14 godina i upisao je 398 nastupa u dresu crvenih vragova, osvojivši šest engleskih prvenstava i Ligu prvaka prije nego što je otišao u Real Madrid 2003. godine. Samo nekoliko tjedana prije nego što je otišao u SAD Beckham je u dresu kraljevskog kluba osvojio španjolsko prvenstvo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.