Ante Budimir iz Lokomotive zaobišao Dinamo i otišao u njemački St. Pauli

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 21:20 Napisao/la  SC

Vijest je na službenoj klupskoj stranici potvrdila i Lokomotiva koja bi navodno trebala na ime odštete inkasirati milijun eura

Ante Budimir, nogometaš Lokomotive, karijeru će nastaviti u njemačkom drugoligašu St. Pauliju. Iako se proteklih dana govorilo o odlasku Budimira u redove Dinama, napadač lokosa odlučio je zaobići modre i karijeru nastaviti u Njemačkoj. Vijest je na službenoj klupskoj stranici potvrdila i Lokomotiva koja bi navodno trebala na ime odštete inkasirati milijun eura.

- Zahvaljujem svima! Počevši od direktora Šikića, koji me i doveo u Lokomotivu i omogućio ovaj transfer. Zahvaljujem treneru, cijelom stručnom stožeru, igračima i svim zaposlenicima u Lokomotivi. Svi u Lokomotivi su mi zaista bili kao dio obitelji, rekao je Budimir koji je lani postigao 15 golova u dresu Lokomotive, a ovu sezonu otvorio je s pet goova.  

- Ovo nije samo moj uspjeh već i uspjeh cijelog kluba. Želim klubu svu sreću, neka i dalje uspješno korača i bez mene istim koracima. Neka pobjeđuje i dalje i neka gaji svoju prepoznatljivu atraktivnu igru, zaključio je Ante Budimir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.