ŠPANJOLSKI MERCATO

Brazilac Neymar odabrao Barcelonu

Nedjelja, 26. svibnja 2013. 09:09 Napisao/la  L.K.

Marca piše kako je postignut dogovor između Barcelone i Santosa, te Barcelone i Neymara

Prema napisima španjolskog sportskog dnevnika preostalo je samo službeno potpisivanje ugovora, a Barcelonu će, piše dnevnik, Neymarov transfer koštati više od 50 milijuna eura.

Očekuje se da Neymar potpiše petogodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati oko 7 milijuna eura, a Barcelona bi vijest o transferu mogla službeno potvrditi ili nakon utakmice 37. kola španjolske Primere protiv Espanyola u nedjelju ili u ponedjeljak.

Sinoć su iz Santosa objavili kako klub na stolu ima dvije ponude, Barceloninu i onu Real Madrida, a na Neymaru je bilo da izabere čiji će dres odjenuti. Prema svemu je sudeći pobjedu u ovoj bitci između dvaju ljutih rivala, odnijela Barcelona, te će Neymar zajedno sa Leom Messijem činiti najbolji tandem na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.