Al Khelaifi tvrdi da Zinedine Zidane nikada nije bio kandidat za trenera PSG-a

Četvrtak, 23. lipnja 2022. 10:08 Napisao/la  SC

 Emmanuel Macron javno pozvao Zidanea da preuzme momčad pariškog klua isto kao što je nagovarao Kyliana Mbappea da ostane u Parizu

Macron i Al Khelaifi
Macron i Al Khelaifi

Zinedine Zidane nikada nije bio kandidat za trenera PSG-a, tako barem tvrdi onaj tko odlučuje u pariškom klubu:

- O Zidaneu želim reći nešto važno! Zidane je osoba koja mi se jako sviđala kao igrač, sviđa mi se kao trener, volim ga,... Ali, nikada nismo razgovarali s njim, izravno ili neizravno! Jako ga poštujem i cijenim, puno stvari je izašlo u medijima, ali nikada nismo razgovarali s njim, kazao je vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi.

Izjava vlasnika PSG-a proturječna je izjavi francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koji je javno pozvao Zidanea da preuzme momčad pariškog kluba isto kao što je nagovarao Kyliana Mbappea da ostane u Parizu.

Teško da bi dobro upućeni Macron pokušao lobirati za PSG bez znanja vlasnika kluba.

Al Khelaifi trebao bi ovih dana Christophea Galtiera službeno postaviti, francuski stručnjak prošle sezone vodio je Nicu.

Zidanea se spominje kao nasljednik Didiera Deschampsa na klupi francuske reprezentacije, prema neslužbenim informacijama Deschhamps bi trebao završiti mandat nakon SP-a 2022.

Međutim, aktualni svjetski prvak i pobjednik Lige nacija nije najavio odlazak.

- Zidane je čovjek kojega cijenim, nećemo definirati njegovu karijeru kao igrača ili trenera. Zidane će jednog dana doći u reprezentaciju Francuske. Kada? Ne znam, rekao je Noel Le Graet, predsjednik francuskog nogometnog saveza.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.