Maradona dolazi na finale talijanskog Kupa u Rim iako mu prijeti uhićenje

Srijeda, 28. ožujka 2012. 19:16 Napisao/la  SC

Angelo Pisani, odvjetnik legendarnog Maradone, izjavio je da je došlo do dogovora  koji će omogućiti Maradoni da 20. svibnja stigne u Rim i pogleda utakmicu svog bivšeg kluba

Diego Maradona vratit će se u Italiju kako bi pogledao utakmicu finala talijanskog Kupa između Napolija i Juventusa ignorirajući tako optužbe za utaju poreza. Maradona je optužen da je državi ostao dužan 38 milijuna eura za vrijeme dok je nosio dres Napolija i prijeti mu uhićenje ako se pojavi u Italiji.

Angelo Pisani, odvjetnik legendarnog Maradone, izjavio je da je došlo do dogovora  koji će omogućiti Maradoni da 20. svibnja stigne u Rim i pogleda utakmicu svog bivšeg kluba, a Maradona će vjerojatno posjetiti i Napulj.

Već u nekoliko navrata argentinski trener je žestoko poricao sve optužbe na njegov račun da je utajio porez.

- Imam presudu iz 1994. godine koja govori da nikome nisam ostao dužan. Nije mi jasno što se promijenilo od tada i zašto. Ne znam tko je pokrenuo cijeli slučaj, rekao je Maradona.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.