LUIS ENRIQUE Roberto Moreno nije lojalan, ne želim takve ljude u stručnom stožeru

Četvrtak, 28. studenog 2019. 09:40 Napisao/la  SC
Luis Enrique
Luis Enrique

 

Luis Enrique prvi put je javosti predočio u kakvim je odnosima s nekadašnjim pomoćnikom Robertom Morenom, koji je privremeno preuzeo vođenje španjolske reprezentacije dok se on borio za život preminule kćerkice.

Kao što je poznato, Enrique se vratio na posao nakon završenih kvalifikacija, a Moreno demonstrativno raskinuo ugovor sa savezom, tvrdeći da su mu čelnici obećali da će voditi reprezentaciju u završniic EP-a 2020. godine.

- Poseban je osjećaj za mene što sam se vratio na posao koji nisam završio do kraja, ali osjećam da moram obasniti neke stvari o kojima nisma htio govoriti. Kontroverzna stajališta generira osoba koja je dugo vremena radila u mom stručnom stožeru. Jedino sam ja odgovoran Roberto Moreno više nije član moga stručnog stožera. Razišli smo se od kada smo se sastali u mojoj kući 12. rujna. rada mi je rekao da želi odraditi EP 2020 do kraja i da je tada opet spreman postati moj suradnik. Nije me iznenadio, ambiciozan je i to je dobro! Nije dobro da je nelojalan, a takve ljude ne želim među suradnicima. Sastanak smo završili na pristojan način. Telefonski sam se čuo sa svim članovima moga stručnog stožera, svima sam rekao što sam trebao. Nisam nikoga zvao u savezu i ako je to netko učinio u moje ime, nije imao moje dopuštenje. Sve se promijenilo, kada smo se u listopadu sastali s predsjednikom saveza u Zaragozi. Rekao sam predsjedniku Molini da nema nikakve obveze prema meni. Ne osjećam se ponosno nakon što je sve  skupa završilo na ovakav način, ne mislim da sam dobar dečko, ali nisam ni negativac, kazao je Enrique.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.