JOŠ JEDNO PRIZNANJE U NIZU

Terry Venables: Modrić je najbolji igrač Premierlige u 2011.

Subota, 31. prosinca 2011. 12:39 Napisao  Marko Babić

- Mnogi igrači bi bojkotirali klub nakon što im se ne ispuni želja da promijene sredinu. Ali ne i Luka Modrić. Pokazao je o kakvom se profesionalcu radi. Modrić je zapravo pokazao zašto ga Tottenham ne želi prodati ni pod koju cijenu  - kaže bivši trener Tottenhama

Terry Venables, bivši trener Tottenhama i poznato ime u engleskim nogometnim krugovima, izjavio je za Sun da je Luka Modrić najbolji igrač u 2011. godini u Premierligi. 

- David Silva, Robin Van Persie, Gareth Bale, Luis Suarez, Wayne Rooney i Scott Parker... Da sam izabrao nekog od njih ne bi bilo nezasluženo jer su svi sjajni nogometaši - ustvrdio je Venables dodatno objasnivši svoj odabir.

-  Svoj glas ipak ću dati jednom igraču koji je odlično odradio prošlu sezonu i zatim je cijelo ljeto bio dio duge sage oko odlaska u drugi klub. Na kraju nije dobio dopuštenje za transfer u klub koji mu je nudio duplo veću plaću. Mnogi igrači bi u tom trenutku bojkotirali, namjerno slabije igrali samo da isposluju odlazak - dodao je bivši trener Spursa za kraj poentiravši.

- Ali ne i Luka Modrić. Pokazao je o kakvom se profesionalcu radi. Nakon što nije napustio Spurse još je dodatno "zapeo" odigravši sjajno prvi dio sezone. Na kraju je Tottenham ispred Chelseaja u Premierligi i čini se da je jedini klub koji može biti konkurent dvojcu iz Manchestera. Modrić je zapravo pokazao zašto ga Tottenham ne želi prodati ni pod koju cijenu  - zaključio je Terry Venables.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.