Skibbe naslijedio Babbela na klupi Herthe

Četvrtak, 22. prosinca 2011. 22:05 Napisao  Marko Babić

Michael Skibbe, koji je do sada vodio turski Eskisehirspor, na klupi njemačkog prvoligaša naslijedit će Markusa Babbela

Michael Skibbe novi je trener njemačke Herthe. Skibbe, koji je do sada vodio turski Eskisehirspor, na klupi njemačkog prvoligaša naslijedit će Markusa Babbela koji je namjeravao napustiti klupu na kraju sezone, ali je smijenjen u nedjelju.

Skibbe je u karijeri vodio Bayer iz Leverkusena i Borussiju iz Dortmunda, a u Herthu stiže nakon što je odlučio aktivirati klauzulu u ugovoru koja mu je omogućavala odlazak ako pronađe angažman u Bundesligi.

- Jako sam sretan i veselim se radu u Berlinu. Želim stvoriti momčad koja će igrati atraktivan nogomet. Hertha je klub s tradicijom i mora se vratiti tamo gdje joj je mjesto, u vrh njemačkog nogometa - izjavio je Michael Skibbe.

Hertha trenutno u prvenstvu drži 11. mjesto, a u srijedu je svladala Kaiserslautern i ušla u četvrtfinale njemačkog Kupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.