ZVONIMIR BOBAN Promjena trenera je poraz za sve nas, ovo je poraz na osobnoj razini

Srijeda, 09. listopada 2019. 16:49 Napisao/la  SC
Zvonimir Boban
Zvonimir Boban

 

Zvonimir Boban obratio se novinarima nakon što je Stefano Poli postao novi trener Milana:

- Nije lijepo stajati pred vama zbog promjene trenera, što je poraz za sve nas, ovo je također poraz na osobnoj razini. Međutim, moramo krenuti naprijed s trenerom za kojega mislimo da je pravi izbor za Milan. Želim puno sreće Stefanu Pioliju, sjajnom treneru koji stiže u teškom trenutku. Ako smo ovdje, to znači da postoji i naša odgovornost. Ali ne smijemo skrenuti s kursa, barem dok ne shvatimo da više ne radimo za dobro kluba. Važno je ne izgubiti dostojanstvo. Žao nam je zbog ove situacije, ali to je nogomet, kazao je Boban.

Čelnik Milana nije htio govoriti o Lucianu Sppalletiju, koji je bio prvi izbor:

- Ne žeim govoriti o Spallettiju, vrlo dobrom treneru. Naš izbor bio se Stefano Pioli. Normalno je da je mnogo slobodnih trenera ušlo u širi izbor, ali fokusirali smo se na Piolija, trenera koji poznaje naš klub i talijanski nogomet, govori Boban.

Momčad je u velikoj krizi:

- Nemamo najbolja momčad na svijetu, ali nemamo ni momčad kakvu smo do sada gledali. Uvjereni smo da ćemo s Piolijem gledati bolju igru ​​od ove koju smo gledali do sada. Moramo se poboljšati kako bismo Milan mogli vratiti tamo gdje trebaju biti. Radimo svaki dan da bismo shvatili kako Milan ponovo može imati veliku momčad, kaže Boban.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.