Bobo TV: Daniele Adani i Antonio Cassano brutalno kritizirali Maxa Allegrija

Nedjelja, 30. travnja 2023. 10:30 Napisao/la  SC

Nadam se da je onaj tko je utakmicu prenosio u međunarodnoj razmjeni prekinuo signal da nas poštedi sramote, kazao je Daniele Adani

Bobo TV: Daniele Adani i Antonio Cassano brutalno kritizirali Maxa Allegrija

Daniele Adani, Antonio Cassano i Christian Vieri nisu štedjeli trenera Juventusa Maxa Allegrija u komentarima uzvratne utakmice polufinala kupa između Intera i Juventusa.

Inter je pobjedom (1:0) eliminirao Juventus nakon što je prva utakmica završila nedlučeno (1:1).

Na vrlo gledanoj Vierijevoj Bobo TV, poslovično brutalnim komentarima ističe se Cassano, sada mu se produžio Adani.

Nekadašnji igrač Intera, Lazija i talijanski reprezentativac ovako je prokomentirao utakmicu:

- U usporedbi s Allegrijem, Inzaghi izgleda kao Johan Cruijff. Njegov cilj u životu je spriječiti pobjedu drugog tima. Znate li zašto je ta utakmica završila 1:0? To je zato što je Inter prestao igrati u drugom poluvremenu i stao duboko, baš kao Juventus u svojoj zlatnoj eri, a drugo poluvrijeme je zapravo bilo sramotno. Nadam se da je onaj tko je utakmicu prenosio u međunarodnoj razmjeni prekinuo signal da nas poštedi sramote. Momčad poput Intera trebala bi pobijediti ovaj Juventus 4:0, igrali su protiv "mrtvaca koji hoda". Mislim da se Gianni Agnelli okretao u grobu gledajući nastup Juvea. Ipak, bit ću iskren, ni sam nisam vjerovao da može biti lošiji od prošle sezone, ali tu smo gdje smo, kazao je Adani.

Cassano je u zadnjem razdoblju završio na naslovnicama zbog javnih rasprava s Joseom Mourinhom, nije baš štedio ni Allegrija.

- Juventus se branio u nadi da će doći do produžetaka i jedanaesteraca. To mogu prihvatiti od Cremonesea, ali ne i od Juvea. Igraju loš nogomet, Allegri i njegov stožer moraju otići. Imam osjećaj da nakon nedavnih komentara bez poštovanja prema Napoliju i Interu, Allegri može reći da će dobiti otkaz na kraju sezone. On je sramota i ne može predstavljati Juve. Njegove nogometne ideje još uvijek su iste kao i prije 30 godina. U pauzi od dvije godine otišao je na pecanje, no ostali treneri to vrijeme koriste za učenje. Mislim na trenere kao što su Thomas Tuchel, Marcelo Bielsa, Roberto De Zerbi, koji očito vole nogomet i proučavaju ga iz dana u noć. Allegri to nikad nije učinio, jer ga jednostavno nije briga, kazao je Cassano.

Bivši napadač Juvea Vieri također nije bio impresioniran Allegrijevim pristupom u Torinu.

- Iskreno, tužno je gledati igrače Juventusa u ovakvim uvjetima. Što god učinili, moraju se pouzdati u to da će protivnik pogriješiti. Nema ideja, kaže Vieri.

Nije lako biti trener u Seriji A otkada je Vieri pokrenuo Bobo TV.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.