SILVIO BERLUSCONI Monza bi u prijateljskoj utakmici pobijedila Milan s 3:0...

Subota, 21. rujna 2019. 14:29 Napisao/la  SC

Svi koji su vidjeli Monzu kako igra u posljednje vrijeme isto će reći, kaže najuspješniji predsjednik Milana u povijesti, a danas vlasnik trećeligaša

Berllusconi i Galliani
Berllusconi i Galliani

 

Silvio Berlusconi nije impresioniran današnjim Milanom.

Nekadašnji vlasnik Milana danas je vlasnik trećeligaša Monze, koja je u Seriji C nanizala četiri uzastopne pobjede.

- Ako iduću utakmicu pobijedimo, to će biti prvi put u klupskoj povijesti da smo sezonu počeli s pet vezanih pobjeda, kaže Berlusconi koji Monzu vodi zajedno s dugogodišnjim suradnikom Adrianom Gallianijem i nekadašnjim trenerom Milana Cristianom Boccijem.

Berlusconi je Milan 2017. godine prodao Kinezima, danas su vlasnici Amerikanci, ali Milan nije ni sjena slavnoga kluba iz Berlusconija razdoblja.

- Pričao sam sa predsjednikom Milana i predložio mu prijateljsku utakmicu. Mi bismo pobijedili s 3:0, naravno... Svi koji su vidjeli Monzu kako igra u posljednje vrijeme isto će reći, kaže samouvjereni Berlusconi.

Milan je u tri desetljeća pod Berlusconijevim vodstvom osvojio 29 trofeja, osam puta bio je talijanski prvak, pet puta bio je europski prvak i postao jedan od najboljih klubova na svijetu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.