Sestra Cristiana Ronalda znakovito reagirala nakon poništenog pogotka

Ponedjeljak, 23. kolovoza 2021. 13:12 Napisao/la  SC

Da imaš moja ramena, ne bio bio u zaleđu, napisala je Elma aludirajući na nesrazmjer VAR procjena fizičkih dimenzija pojedinih igrača

Sestra Cristiana Ronalda znakovito reagirala nakon poništenog pogotka

Cristiano Ronaldo postigao je pogodak u 94. minuti utakmice u Udinama (2:2)!

Ronaldo je već proslavio pobjedu Juventusa, kada su suci nakon intervenije VAR-a poništili pogodak zbog zaleđa.

Analiza snimke nedvojbeno je pokazala da je Ronaldo u trenutku upućivanja lopte za dužinu ramena bio u zaleđu, što je izazvalo velike polemike u sportskoj javnosti.

Poseban doprinos raspravi dala je Ronaldova sestra Elma, koja na društvenim mrežama objavila bratovu fotografiju sa znakovitom porukom: Počinje pljačka!

- Da imaš moja ramena, ne bio bio u zaleđu, napisala je Elma aludirajući na nesrazmjer VAR procjena fizičkih dimenzija pojedinih igrača, što ima neke logike.

Inače, Ronaldo je igrao zadnjih pola sata, trener Max Allegri izjavio je nakon utakmice da je tako on odlučio.

Dopredsjednik Pavel Nedved ponudio je nešto drugačiju verziju, izjavivši da su takvu odluku zajedno donijeli Ronaldo i Allegri!

Prema trećoj verziji, Ronaldo još uvijek nije odustao od eventualnog odlaska iz Torina, pa je zatražio od trenera da ga poštedi do kraja prijelaznog roka (31. kolovoza).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.