Serie A: Sampdoria ponovo pobijedila Juventus i jedina ostvarila pozitivan skor s prvakom

Subota, 18. svibnja 2013. 22:51 Napisao/la  SC

Utakmica 38. kola: Sampdoria - Juventus 3:2

Sampdoria je pobijedila Juventus u prvoj utakmici 38. kola rezultatom 3:2. Time je Sampdoria postala jedina talijanska momčad koja ima pozitivan omjer s prvakom budući da je pobijedila obje utakmice. U Torinu Sampdoria je pobijedila 2:1 iako je igrala s igračem manje.

 

U Genovi je počelo drugačije, a završilo slično. Juventus je poveo, ali je brzo uslijedilo prizemljenje. Trima pogocima Sampdoria je opet postala kobna za  Juve, pogodak  Giaccherinija u 90. minuti samo je kozmetička obrada poraza.

 

 

 

 

SAMPDORIA: Da Costa, Mustafi, Gastaldello, Castellini, De Silvestri, Poli, Palombo (65 Munari), Obiang, Estigarribia (84 Berardi), Eder (79 Sansone), Icardi

 

JUVENTUS: Storari (80 Rubinho), Caceres, Bonucci, Chiellini, Isla, Padoin (74 Lichtsteiner), Pirlo, Giaccherini, De Ceglie, Quagliarella, Giovinco (74 Bendtner)

 

 

Utakmica 38. kola: Sampdoria – Juventus 3:2 (Eder 31-11m,  Silvestri 57,  Icardi 75/Quagliarella 25, Giaccherini 90)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.