Serie A: Napoli kiksao u Bergamu, Roma - Parma odgođeno zbog kiše

Nedjelja, 02. veljače 2014. 16:25 Napisao/la  SC

Rezultati 22. kola: Atalanta - Napoli 3:0, Catania - Livorno 3:3,  Chievo - Lazio 0:2, Sassuolo - Verona 1:2, Roma - Parma odgođeno

Nogometaši Napolija poraženi su na gostovanju u Bergamu. Atalanta se još jednom pokazala neugodnim suparnikom na domaćem travnjaku, Napoli je u posljednjih deset godina samo dvaput slavio u Bergamu. U posljednja tri kola Napoli ne zna za pobjedu. U derbiju začelja Catania i Livorno podijelili su bodove odigravši 3:3.

Utakmica između Rome i Parme odgođena je zbog kiše. Nakon 11 minuta i dva izlaska na travnjak Olimpijskog stadiona u Rimu i suci i igrači složili su se da nema smisla igrati u uvjetima koji su bili primjereniji za vaterpolo nego za nogomet.

- Ne želim se kockati sa Scudettom na ovakvom travnjaku, rekao je Morgan De Sanctis, vratar Rome.

Rezultati 22. kola: Atalanta - Napoli 3:0 (Denis 47', 65', Moralez 70'), Catania - Livorno 3:3 (Bergessio 61', Barrientos 75', Almiron 88'/ Emeghara 51', Paulinho 72'-11m, Emeghara 77'),  Chievo - Lazio 0:2 (Candreva 6', Keita 71'), Sassuolo - Verona 1:2 (Floro Flores 90'/Manfredini 50'-ag, Toni 87')

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.