Serie A: Milan pobijedio Juventus u Torinu, Verona ispustila pobjedu u 96. minuti

Nedjelja, 28. svibnja 2023. 23:07 Napisao/la  Kristian Sirotich
Olivier Giroud
Olivier Giroud

Nogometaši Juventusa nastavili su crni niz nakon odluke saveza o oduzimanju bodova, nakon potopa na gostovanju kod Empolija sada su doživjeli i domaći poraz od Milana, koji je tako definitivno uzeo i posljednje mjesto što će iduće godine voditi u Ligu prvaka iz Serie A.

Nikola Moro igrao je od 61. minute u domaćem remiju Bologne s novim prvacima Italije.

Toma Bašić ušao je u igru u 90. minuti za Lazio, koji je u Rimu svladao Cremonese pogodkom Stefana Milinkovića-Savića u 89. minuti.

Najviše razloga za žaliti imaju u Veroni, autogolom Magnanija u šestoj minuti sudačke nadoknade ispustili su pobjedu u dvoboju protiv Empolija, tim dvama bodovima kolo prije kraja pobjegli bi iz zone ispadanja.

Rezultati 37. kola: Juventus - Milan 0:1 (Giroud 40), Lazio - Cremonese 3:2 (Hysaj 4, Milinković-Savić 37, 89/Galdames 54, Lazzari 58-ag), Bologna - Napoli 2:2 (Ferguson 63, De Silvestri 84/Osimhen 14, 54), Verona - Empoli 1:1 (Gaich 61/Magani 90+6-ag)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.