TALIJANSKO PRVENSTVO

Juventus stigao na samo bod iza Rome

Nedjelja, 10. studenog 2013. 22:49 Napisao/la  SC

Utakmice 12. kola: Juventus - Napoli 3:0,  Fiorentina - Sampdoria 2:1

 

 

 

Serie  A, 12. kolo

JUVENTUS - NAPOLI 3:0

Stadion Juventusa. Sudac: Rocchi.

Strijelci: 1:0 Llorente (2'), 2:0 Pirlo (74'), 3:0 Pogba (80').

Crveni karton: Ogbonna (Juventus, 82')

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Ogbonna, Pirlo, Vida (od 86' Marchisio)l, Isla, Asamoah, Pogba, Tevez (od 84' Peluso), Llorente (od 86' Quagliarella).

NAPOLI. Reina, Albiol, Fernandez, Behrami, Maggio, Inler (od 79' Zapata), Hamšik, Armero, Higuain, Callejon (od 71' Mertens).

Nogometaši Juventusa nadigrali su Napoli u utakmici 12. kola talijanskog prvenstva. Stara dama iskoristila je novi kiks Rome koja je odigrala samo 1:1 protiv Sassoula i na drugom mjestu za rimskim klubom sada zaostaje samo jedan bod. Nakon jednog udarca, Tevez je s(p)retno skrenuo loptu petom koja je došla od Llorentea. Španjolcu nije bilo teško zabiti iz neposredne blizine. Na 2:0 povisio je Pirlo u 74. minuti. fenomenalnim slobodnm udarcem s 25 metara. Konačnih 3:0 postavio je Pogba briljantnim volejem s dvadesetak metara.

U drugoj večernjoj utakmici Fiorentina je pobijedila Sampdoriju 2:1. Dva pogotka za domaćine Giuseppe Rossi (11'-11m, 17'), a za goste je zabio Gabbiadini u 74. minuti.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.