Serie A: Juventus pobijedio Inter i napravio novi korak prema naslovu prvaka

Nedjelja, 02. veljače 2014. 22:58 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Juventus - Inter 3:1

 

 

 

Serie A, 22. kolo

JUVENTUS - INTER 3:1

Stadion Juventus. Gledatelja: 38.000. Sudac: Rocchi.

Strijelci: 1:0 Lichtsteiner (16'), 2:0 Chiellini (47'), 3:0 Vidal (56'), 3:1 Rolando (72').

JUVENTUS: Storari, Barzagli (od 63' Caceres), Lichtsteiner (od 82' Isla), Bonucci, Chiellini, Pirlo, Vidal, Asamoah, Pogba, Tévez, Llorente (od 86' Vučinić).

INTER: Handanovič, Jonathan (od 59' D’Ambrosio), Rolando, Campagnaro, Nagatomo, Juan, Kuzmanović (od 55' Milito), Álvarez, Taïder, Kovačić (od 67' Botta), Palacio.

Nogometaši Juventusa pobijedili su Inter 3:1 i napravili su novi korak prema naslovu prvaka. Juventus je pritisnuo od samog početka i poveo u 16. minuti. Pirlo je odlično pronašao Lichtsteinera koji je pobjegao gostujućoj obrani i udarcem glavom pogodio za 1:0. Inter je imao odličnu priliku izjednačiti u 40. minuti. Mateo Kovačić odlično je potegnuo prema naprijed, proigrao Rodriga Palacija, ali njegov pokušaj otišao je iznad grede.

Domaćin je udvostručio prednost u 47. minuti. Pirlo je izveo korner, obrana Intera je neshvatljivo petljala u svom šesnaestercu i Chiellini je pospremio loptu u mrežu - 2:0. Još jedan odbijanac u kaznenom prostoru omogućio je Vidalu da u 56. minuti poveća prednost na 3:0. Gosti su smanjili u 72. minuti, ovoga puta nakon kornera nije dobro reagirala domaća obrana i Rolandao je pogodio za 3:1. Mateo Kovačić igrao je do 67. minute kada ga je zamijenio Botta.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.