Serie A: Inter pobijedio Livorno, a Zanetti vrijeme! Vratio se vrhunskom nogometu u 40. godini!

Subota, 09. studenog 2013. 23:26 Napisao/la  SC

Utakmice 12. kola: Inter – Livorno 2:0, Catania – Udinese 1:0

Inter je pobijedio Livorno u utakmici koju su obilježila dva trenutka. Javier Zanetti vratio se nogometu u 40. godini! Nakon duge stanke zbog ozljede Zanetti je ušao u igru u 82. minuti utakmice protiv Livorna. Osjećao se kao da je debitant:

- Vrlo sam uzbuđen, vratiti se na teren u 40. godini nakon šest mjeseci stanke nije lako, kaže Zanetti

Navijači Intera zahvalili su predsjedniku Massimu Morattiju na 18 godina dugom mandatu, veliki transparent s porukama zahvale i aplauz najmanje je što je Moratti mogao dobiti.

Inače, Inter je rutinski pobijedio, iskoristivši darove gostujuće momčadi. Mateo Kovačić proveo je na terenu pola sata i sudjelovao u akciji za pogodak.

INTER: Handanovič, Ranocchia, Rolando, Samuel; Jonathan, Taider (Zanetti 82), Cambiasso, Alvarez (Kovačić 58), Nagatomo; Guarin (Belfodil 71); Palacio

 

LIVORNO: Bardi; Ceccherini, Valentini, Emerson; Gemiti (Borja 87), Luci, Duncan (Benassi 46), Schiattarella, Mbaye; Siligardi (Emeghara 65); Paulinho

Utakmice 12. kola: Inter – Livorno 2:0 (Bardi 30-ag, Nagatomo 90+1), Catania – Udinese 1:0 (Maxi Lopes 30-11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.