Rossiju izrečena tromjesečna suspenzija, Ljajić prijeti tužbom za fizički napad

Petak, 04. svibnja 2012. 13:15 Napisao/la  SC

Sada već bivšem treneru Fiorentine izrečena je tromjesečna suspenzija od strane Disciplinskog suda zbog udaranja Ljajića, dok je igračev menadžer  najavio tužbu zbog fizičkog napada na njegovog klijenta

Sada već bivšem treneru Fiorentine Deliju Rossiju izrečena je tromjesečna suspenzija od strane Disciplinskog suda zbog udaranja srpskog veznjaka Adema Ljajića. U pripoćenju disciplinskog tijela stoji kako se Rossijeva reakcija ne može opravdati emocionalnim tenzijama generiranim u delikatnom sportskom trenutku, uz dodatak kako snimka jasno pokazuje da je Rossijevo ponašanje bilo nasilno i neočekivano.

Cijeli bi slučaj svoj epilog mogao dobiti i na sudu, budući da je Ljajićev menadžer Giorgio Parrett najavio da će protiv Rossija podnijeti tužbu zbog fizičkog napada na njegovog klijenta. Moglo bi reagirati i Javno tužiteljstvo u Firenzi, pokretanjem istrage, u kojoj bi krucijalni dokaz protiv trenera bila televizijska snimka incidenta. Rossi je suočen i sa potencijalnim optužbama za huliganizam i neprimjereno ponašanje na sportskim terenima.

- Moje ponašanje je bilo jadno i glupo, ali razumljivo s ljudske strane. Pogriješio sam i sada plaćam za to, komentirao je Rossi, dodavši kako je bio isprovociran manjkom poštovanja prema njegovoj funkciji, momčadi i obitelji.

U Italiju je doputovao i stariji Ljajić, Sahmir, koji u razgovoru za srpske medije izjavio kako neće dopustiti nikome da "bije njegova sina".

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.