Fiorentina smijenila trenera Delija Rossija zbog udaranja Adema Ljajića

Četvrtak, 03. svibnja 2012. 10:27 Napisao/la  SC

Morali smo donijeti ovakvu odluku jer je to bio ozbiljan incident. Začudio nas, jer Rossija znamo kao mirnog čovjeka, ali morali smo ga otpustiti, stoji u priopćenju Fiorentine

Trener Fiorentine Delio Rossi smjenjen je zbog incidenta koji se dogodio tijekom dvoboja 36. kola Serie A između "viola" i Novare. Rossi je šakom udario vlastitog igrača Adema Ljajića nakon što ga je u 32. minuti utakmice zamjenio.

Talijanski trener i srpski internacionalac prvo su se verbalno sukobili, nakon čega je talijanski trener udario šakom po glavi. U sukob se umješala cijela klupa Fiorentine koja je ratoborni dvojac pokušala razdvojiti.

- Morali smo donijeti ovakvu odluku jer je to bio ozbiljan incident. Začudio nas, jer Rossija znamo kao mirnog čovjeka, ali morali smo ga otpustiti. On je spreman ispričati se, ali svejedno nismo imali izbora, stoji u priopćenju Fiorentine.

Vodstvo Fiorentine još s uvijek nije očitovalo o tome dali će kazniti i Ljajića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.