Ronaldo ljutito otišao sa stadiona, Sarri objasnio zašto je opet zamijenio Portugalca

Ponedjeljak, 11. studenog 2019. 09:40 Napisao/la  SC
Ronaldo out, Dybala in
Ronaldo out, Dybala in

 

Cristiano Ronaldo ljutito je iz igre izašao u 55. minute.

Umjesto Portuglaca u igru je ušao Paulo Dybala, koji je pogotkom (1:0) donio Juventusu tri boda u utakmici protiv Milana.

Ronaldo je s terena izravno otišao u svlačionicu, stadion je napustio prije nego što je utakmica završila, nikoga nije pozdravio...

Talijanski mediji odmah su napravili spektakl, Maurizio Sarri je drugi put zaredom zamijenio Ronalda.

Nije igrao do kraja utakmice protiv Lokomotiva u Ligi prvaka i Milana u Seriji A.

- Moramo biti zahvalni Ronaldu, jer se žrtvovao večeras u teškoj situaciji. Učinio je sve što je bilo moguće da igra, ali vidio sam da nije dobro i mislio sam da je najbolje da ga zamijenim. Prirodno je da je igrač iritiran kada napušta teren, pogotovo kada je toliko naporno radio. U posljednjih mjesec dana Ronaldo je imao problem s koljenom, dobio je udarac na treningu i ozlijedio je kolateralni ligament. Kada trenira s velikim intenzitetom ili igra, takva ozlijeda poremeti balans i onda oštećuje mišiće kojima pokušava kompenzirati napore. Ozljeda utječe na njegove nastupe, trenutno mu nije najbolje. Svaki igrač koji pokušava dati sve od sebe najmanje se pet minuta nerviran kada je zamijenjen, objasnio je Sarri zašto je promijenio Ronalda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.