PSG nudi 65 mil. eura za Ibrahimovića i Thiaga Silvu, Milan načelno pristao na prodaju

Četvrtak, 12. srpnja 2012. 10:06 Napisao/la  SC

Milan je ove sezone već odbio parišku ponudu od 47 mil. eura za Thiaga Silvu

Mino Raiola, zastupnik Zlatana Ibrahimovića, ovih dana stalno putuje na relaciji Milano – Pariz. PSG ponudio je Milanu 65 mil. eura za Zlatana Ibrahimovića i Thiagu Silvu, Raiola se sastao u Milanu s dopredsjednikom milanskog kluba Adrianom Gallianom. Prema talijanskim izvorima, Galliani je načelno pristao na prodaju jer će Milan uštedjeti još 108 mil. eura koliko zajedno mora plaćati Ibrahimovića i Thiaga Silvu.

Iza PSG-a stoji katarski kapital, što znači da je samo nebo limit kada su u pitanju odštete. Zanimljivo, Milan je ove sezone već odbio parišku ponudu od 47 mil. eura za Thiaga Silvu. Paket ponuda za Slivu i Ibrahimovića ozbiljno je razmotrena čemu u prilog govori informacija da su se Raiola i Ibrahimović sastali u Parizu kako bi zajednički odlučili hoće li prihvatiti pariške uvjete.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.