Priopćenje Spezije: Pod istragom je igrač Filippo Carobbio, ali za razdoblje kada nije nosio dres Spezije

Srijeda, 09. svibnja 2012. 15:50 Napisao/la  SC

U Speziji navode da je stigla obavijest da je pod istragom  njihov igrač Filippo Carobbio, ali budući da je u klub stigao te 7. srpnja 2011. godine, radi se o periodu kada je Carobbio nosio dres druge momčadi

Talijanski klub Spezia očitovao se o obavijesti Talijanskog nogometnog saveza koji provodi istragu nad 22 kluba zbog sumnje u namještanje utakmica, a na popisu se našao i klub Gabrielea Volpija koji je novi vlasnik HNK Rijeka. U Speziji navode da je stigla obavijest da je pod istragom  njihov igrač Filippo Carobbio, ali budući da je u klub stigao  7. srpnja 2011. godine, radi se o periodu kada je Carobbio nosio dres druge momčadi.

U priopćenju stoji da Spezia nema nikakve veze s ovom istragom, ali se nada njezinom uspješnom ishodu. U istrazi se pod lupom nalazi 61 osoba, od čega čak 54 aktivna nogometaša koja će također biti pozvana na ispitivanje,  a mediji navode da će ova istraga gotovo sigurno rezultirati  suđenjem.

Filippo Carobbio u redove Spezije stigao je iz Siene, a prije toga je promijenio niz talijanskih klubova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.