Paolo Maldini i Zvonimir Boban pod pritiskom, čelnici Milana nemaju pravo na novu pogrešku

Utorak, 01. listopada 2019. 15:34 Napisao/la  SC
Boban i Maldini
Boban i Maldini

 

Paolo Maldini i Zvonimir Boban nalaze se pod pritiskom vlasnika Milana, američkog investicijskog fonda Elliott Management.

Milan je u jednu sezonu Serije A zadnji put slabije ušao 1938. godine, što znači da više od 80 godina nije bilo slabijeg vodstva kluba.

Predsjednik Elliott Managementa, Gordon Singer, bio je na tribinama San Sira tijekom poraza (1:3) u utakmici protiv Fiorentine, kada je momčad odigrala jednu od najslabijih utakmica u zadnjih nekoliko sezona.

Singer se nakon utakmice nije sastao s Maldinijem i Bobanom, ali jasno je da su dvojica bivših igrača prvi među jednakima dok se traže krivci za ovakvo stanje u svlačionici.

Jasno je da su negde pogriješili kada su slagali roster i birali trenera kao što je jasno nemaju pravo na novu pogrešku.

Maldini bi se u utorak trebao sastati s Andrijom Ševčenkom, nekadašnjom zvijezdom Milana i aktualnim izbornikom ukrajinske reprezentacije.

Ni jedan od trenera (Allegri, Spaletti...) koje bi Maldini i Boban najviše željeli dovesti nije prihvatio ponudu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.