Milan bod do Juventusa, pogledajte kako trener Fiorentine Rossi udara Ljajića

Srijeda, 02. svibnja 2012. 22:46 Napisao/la  SC

Veliku uslugu "rossonerima" je napravio Lecce, koji je senzacionalno u Torinu "staroj dami" oteo bod i utrku za prvaka dva kola prije kraja učinio izuzetno zanimljivom

Nogometaši Milana smanjili su zaostatak za Juventusom na samo jedan bod nakon ogleda 36. kola talijanskog prvenstva! Veliku uslugu "rossonerima" je napravio Lecce, koji je senzacionalno u Torinu "staroj dami" oteo bod i utrku za prvaka dva kola prije kraja učinio izuzetno zanimljivom. Lecce je do boda stigao nakon katastrofalne pogreške Buffona koji je pet minuta prije kraja jednu povratnu loptu smirio ravno na noge Bertolacciju, koji je spremno prihvatio loptu i plasirao ju u praznu mrežu za šok u Torinu. Uspjeh južnjaka još je i veći, budući da su zadnjih 36 minuta zbog dva žuta kartona  Cuadrada  igrali s igračem manje.

{jb_blackbox-right}Trener Rossi udario Ljajića!
Gledatelji ogleda 36. kola Serie A između Fiorentine i Novare svjedočili su fizičkom obračunu između domaćeg trenera Delia Rossija i srpskog internacionalca Adema Ljajića! Rossi je šakom udario Ljajića nakon što ga je u 32. minuti utakmice zamjenio. Ljajića je pri vodstvu Novare 2:0 zamjenio Ruben Oliveira, a potom su se srpski nogometaš i Rossi verbalno sukobili, nakon čega ga je talijanski trener udario šakom u glavu. U sukob se umješala cijela klupa Fiorentine koja je ratoborni dvojac pokušala razdvojiti. Utakmica je okončana miroljubivo 2:2.{/jb_blackbox-right}

Početni golovi su na obje utakmice pali praktiči u razmaku od jedne minute. Prvo je u Torinu u osmoj minuti Marchisio "staru damu" doveo  u vodstvo, da bi samo minutu kasnije Milan poveo  golom Muntarija. Nakon vijesti iz Torina San Siro je proključao, a pobjedu "rossonera" zaključio je u sudačkoj nadoknadi Robinho. Iznenađenje je napravila i Parma, koja je pred svojim navijačima zadala novi udarac u Interovim nastojanjima da sljedeće sezone zaigra u Ligi prvaka (3:1).

Rezultati 36. kola: Milan - Atalanta 2:0 (Muntari 9, Robinho 90), Catania - Bologna 0:1 (Ramirez 76), Cesena - Udinese 0:1 (Fabbrini 4), Fiorentina - Novara 2:2 (Montolivo 48-11m, 72/Jeda 14, Rigoni 30-11m), Genoa - Cagliari 2:1 (Palacio 12, Janković 76/Ariaudo 13), Juventus - Lecce 1:1 (Marchisio 8/Bertolacci 85), Lazio - Siena 1:1 (Ledesma 62/Destro 26), Parma - Inter 3:1 (Giovinco 7, Marquez 53, Biabiany 83/Giovinco7Sneijder 13)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.