Max Allegri prvi put govorio o Cristianu Ronaldu otkada se vratio u Juventus

Utorak, 27. srpnja 2021. 17:22 Napisao/la  SC
Max Allegri
Max Allegri

Massimiliano Allegri obratio se novinarima na početku priprema Juventusa, javnost najviše zanima kakav je njegov odnos Cristianom Ronaldom nakon što se vratio na klupu:

- Ronaldo je sjajan igrač i pametan momak. Jučer sam razgovarao s njim kao i s ostalim igračima. Rekao sam mu da je ovo važna sezona i da sam sretan što sam ga ponovo sreo. On sada ima još veću odgovornost, jer smo prije tri godine imali iskusniju ekipu, dok je ovoga puta dosta mlađih igrača. Očekujem puno od njega u pogledu odgovornosti, u dobrom je stanju i u formi je, rekao je Allegri i naglasio da će biti dosta rotaciju u momčadi što znači da će i Ronaldo sjediti na klupi.

Allegri kaže da pregovara s Paulom Dybalom, uvjeren je da će Argentinac ostati u Juventusu:

- Paulo može izvoditi slobodne udarce, tako da može napraviti razliku. Što se tiče iskustva u Juveu, može biti zamjenik kapitena jer je Bonucci napustio Juventus. Očekujem puno od njega, razgovarao sam s njim i vrlo je motiviran. Postoji entuzijazam i to je najvažnije, zaključio je Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.