MATEO KOVAČIĆ PORUČUJE

Nadam se da će se situacija promijeniti iduće sezone

Srijeda, 15. svibnja 2013. 15:28 Napisao/la  SC

Inter je veliki klub i užitak je igrati ovdje, ali ove sezone ne igramo dobro, kaže Kovačić

Mateo Kovačić u vrlo je kratkom razdoblju postao miljenik navijača Intera, mladi hrvatski reprezentativac brzo se nametnuo na terenu i van njega:

 

- Veoma sam sretan, Inter je veliki klub i užitak je igrati ovdje. Ne igramo dobro u ovom trenutku, nadam se da će se situacija promijeniti iduće sezone zahvaljujući dolasku nekih novih igrača, kazao je Kovačić.

 

 

O sudbini trenera Andree Stramaccionija, Kovačić se nije htio izjašnjavati. Trener Intera zadužio je Kovačića, koji je odmah po dolasku iz Dinama praktično prigrlio dres prvotimca i odigrao 12 utakmica u Seriji A. Za jednog 18-godišnjaka više nego sjajan početak u sezoni koja će navijačima Intera ostati u sjećanju jedino po – Kovačiću!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.