Marcelo Brozović odlazi, Inter želi prodati igrača koji mu više ne treba

Ponedjeljak, 20. ožujka 2023. 17:56 Napisao/la  SC

La Gazzetta dello Sport ističe da se Inter želi riješiti jednog od najbolje plaćenih igrača

Marcelo Brozović odlazi, Inter  želi prodati  igrača koji mu više ne treba

Marcelo Brozović odlazi iz Intera na kraju sezone, tvrdi dobro obaviještena La Gazzetta dello Sport.

Brozović više nije stožerni igrač Intera momčad kojega ove sezone ne igra ni približno na razini prethodnih sezona, trenera Simonea Inzaghija još samo aktivna uloga u Ligi prvaka drži na klupi.

Inter je ovog vikedna doživio poraz od Juventusa, sve je dalje od vodećega Napolija, do kraja sezone predstoji borba za plasman u Ligu prvaka.

U takvom ozračju kapetan Brozović više nema ulogu kakvu je imao prethodne dvije sezone, jedan od razloga pada forme su učestale ozljede, zamor materijala čak i kod neumornog Brozovića ostavlja traga.

La Gazzetta dello Sport ističe da je Inter ove sezone spoznao da mu Brozović više ne treba, želi se riješiti jednog od najbolje plaćenih igrača, Brozović zarađuje oko 6 mil. eura po sezoni.

Barcelona se opet spominje kao potencijalni kupac, Xavi je 30-godišnjega hrvatskoga veznjaka prošle sezone vidio kao zamjenu za Sergija Busquetsa, koji na kraju ove sezone odlazi iz Barcelone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.