Lazio ispao u polufinalu kupa unatoč pobjedi protiv Juventusa

Srijeda, 24. travnja 2024. 00:02 Napisao/la  SC

Radit ćemo tijekom ljeta kako bismo pronašli prave profile igrača, kaže trener Lazija

Igor Tudor
Igor Tudor

Juventus je eliminirao Lazio u polufinalu kupa pogotkom Milika u 85. minuti, Lazio je pobijedio 2:1 pogocima Castellanosa (12, 48), ali je Juventus u prvoj utakmici pobijedio 2:0.

- Puno je pozitivnih stvari iz utakmice, zadovoljan sam stavom, mentalitetom, načinom na koji smo se postavili protiv protivnika vrhunske razine. Šteta za momke, jer su stvarno vjerovali. Sada se moramo oporaviti, u subotu je još jedna velika utakmica. Momci su dali sve od sebe, imamo puno igrača koji nisu potpuno spremni i zato trpe. Juve ima fizičku snagu i ritam kao i opcije s klupe koje mogu promijeniti igru. Dali smo sve od sebe. Na dobrom smo putu, igrali smo s Juveom tri puta u mom mandatu, dvaput smo pobijedili iako se nismo kvalificirali, jako sam zadovoljan mentalitetom koji smo pokazali. Moramo se poboljšati, jer su to sve nove ideje za momčad, a ja sam tek stigao, ali na dobrom smo putu, kazao je trener Lazija Igor Tudor.

Kada je Maurizio Sarri podnio ostavku sredinom ožujka, Tudore je preuzeo momčad i promijenio sustav igre s 4-3-3 na 3-5-2:

- Zadovoljan sam s momcima, dobili smo tri od četiri utakmice Serie A, slijedi super važna utakmica protiv Verone. Ovdje sam mjesec dana, radit ćemo tijekom ljeta kako bismo pronašli prave profile igrača za izgradnju ove momčadi, budući da nam nedostaju fizički moćni igrači, poručio je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.