Lamberto Tacoli novi predsjednik Spezije, Volpi najavljuje borbu za Serie A

Četvrtak, 23. svibnja 2013. 17:13 Napisao/la  SC

S obzirom na sve mogu reći da kada nismo uspjeli ove sezone, da ćemo iduće pokušati izboriti Serie A, rekao je Gabriele Volpi

Lamberto Tacoli novi je predsjednik Nogometnog kluba Spezia. Odluka je objavljena pri predstavljanju novog sportskog kampa Bruno Ferdeghini u Speziji, važnog projekta fondacije Social Sport. Odluku je priopćio počasni predsjednik i alfa i omega kluba Gabriele Volpi. Tacoli će naslijediti Matea Volpija.  

- Iako nisam oduševljen rezultatima ove sezone, s obzirom da nam je ovo prva sezona u Serie B, možemo biti zadovoljni. Na tome sam zahvalan treneru i upravi kluba, rekao je Gabriele Volpi za talijanske medije.

Spezia je u protekloj sezoni osvojila 13. mjesto.

- Željeli smo čovjeka koji će raditi taj posao bolje od mene, jer zbog objektivnih razloga ne mogu sve stići. S obzirom na sve mogu reći da, kada nismo uspjeli ove sezone, da ćemo iduće pokušati izboriti Serie A, rekao je Volpi osvrnuvši se na novoizgrađeni sportski centar.

- Gradu smo donijeli jedno prekrasno zdanje. Na ovaj način ćemo otvoriti priliku mladima, ali ovo je tek prva faza, uskoro ćemo kupiti još gradskog zemljišta i pokrenuti neke projekte, zaključio je Volpi.

Lamberto Tacoli je dodao.

- Bruno Ferdeghini je među deset najboljih kampova u Italiji. Ipak, moramo još više napraviti za ovj grad. Tajna je u našim zaposlenicima, ja ne mogu biti osam sati u uredu u Speziji, ali ima kvalitetnih ljudi koji će odraditi što treba, rekao je Lamberto Tacoli

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.