Garcia i Ranieri kandidati za trenera Milana, Spalletti i Allegri nisu zainteresirani

Ponedjeljak, 30. rujna 2019. 11:24 Napisao/la  SC

Giampaolo je bio zajednički odabir Maldinija i Bobana, koji su bivšeg trenera Sampdorije najavili kao nositelja novog projekta. Milan je jedino u sezoni 1938/39 slabije startao u Seriji A

Maldini Boban u problemima
Maldini Boban u problemima

 

Rudi Garcia i Claudio Ranieri slove najvećim kandidatima za trenera Milana.

 Luciano Spalletti i Massimiliano Allegri nisu u kombinacijama iako su visoko na listi želja Paola Maldinija i Zvone Bobana.

Čini se da Spaletti i Allegri nisu spremni preuzeti odgovornost za ovakvo stanje u svlačionici Milana.

- Prije svega, želio bih da Giampaolo iskaže svoje kvalitete. Nadam se da će pronaći rješenje, situacija nije jednostavna. Što se mene tiče, za mene je važno da radim na velikom projektu, kazao je Ranieri.

Andriy Shevchenko i Arsene Wenger također se spominju kao moguća rješenja.

Marco Giampaolo izvjesno je postao bivši trener nakon domaćega poraza (1:3) od Fiorentine i igre nedostoje tako uglednog kluba.

Giampaolo je bio zajednički odabir Maldinija i Bobana, koji su bivšeg trenera Sampdorije najavili kao nositelja novog projekta.

Milan je jedino u sezoni 1938/39 slabije startao u Seriji A.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.