Juventus traži napadače, direktor Marotta spominje Van Persiea, Suareza, Higuiana...

Srijeda, 09. svibnja 2012. 12:52 Napisao/la  SC

Del Piero završava karijeru, Maco Borriello se vjerojatno vraća u Romu, što znači da novi prvak Italije traži napadače vrhunske klase

Robin Van Persie najtraženiji je igrač na europskom tržištu, na popisu zaintersiranih za njegove usluge među klubovima visoke platežne moći odnedavno je i Juventus.

- Van Persie je kompletan igrač koji može biti pojačanje za svaki klub, ali mu ugovor s Arsenalom traje još jednu godinu, kaže direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Del Piero završava karijeru, Maco Borriello se vjerojatno vraća u Romu, što znači da novi prvak Italije traži napadače vrhunske klase. Marotta ne krije da opipava u kakvom su stanju Van Persie, Suarez, Higuian…

- Tri vrhunska igrača! Možemo samo maštati  kako zajedno igraju u početnoj postavi Juventusa, ali stvarnost je drugačija. Ako samo jedan od njih dođe u Juventus to neće biti zato što su druga dvojica slabiji igrači, nego zato što treba računati na druge stvari kao što je financijski aspekt, kaže Marotta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.