Juventus na kraju sezone želi dovesti Marija Mandžukića ili Luisa Suareza

Subota, 16. studenog 2013. 16:11 Napisao/la  SC

Za Mandžukića se stalno zanima i menadžer Chelsea Jose Mourinho, koji na otvorenoj telefonskoj vezi drži Ivana Cvjetkovića. Trenutačna Mandžukićeva tržišna vrijednost kreće se negdje oko 25 mil. eura

Juventus na kraju sezone želi dovesti Marija Mandžukića ili Luisa Suareza. Sasvim je izvjesno da će Mirko Vučinić otići iz Juvenusa na kraju sezone, što znači da „Stara dama“ treba svježu krv u vrhu napada.

Tuttosport navodi da je prvi pick Marijo Mandžukić zbog čega je njegov menadžer Ivan Cvjetković bio na utakmici lige prvaka između Juventusa i Real Madrida. Poznato je da Bayern na ljeto dovodi Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund, u napadu momčadi europskog prvaka sve je veća gužva. Mandžukić ionako nije najbolje sjeo treneru Pepu Guardioli, hrvatski napadač kod trenera očigledno ima puno manje kredita nego ostali napadači.Mandžukićev odlazak na kraju sezone sasvim je izgledna opcija.

Inače, za Mandžukića se stalno zanima i menadžer Chelsea Jose Mourinho, koji na otvorenoj telefonskoj vezi drži Ivana Cvjetkovića. Trenutačna Mandžukićeva tržišna vrijednost kreće se negdje oko 25 mil. eura, što je otprilike upola manje od vrijednosti Luisa Suareza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.