Serie A: Ivan Jurić pobijedio mentora Gian Piera Gasperinija, Nikola Vlašić dvaput asistirao

Ponedjeljak, 04. prosinca 2023. 22:44 Napisao/la  SC

Mario Pašalić igrao od 58. minute, hrvatski reprezentativac u 81. minuti propustio realizirati najbolju priliku za goste

Serie A: Ivan Jurić pobijedio mentora Gian Piera Gasperinija, Nikola Vlašić dvaput asistirao
Foto: FCTorino/Facebook

Torino je u utakmici 14. kola pobijedio Atalantu rezultatom 3:0 (Zapata 22, 94+1, Sanabria 56-11m), Ivan Jurić pobijedio je mentora Gian Piera Gasperinija, koji je Jurića vodio kao igrača i trenera.

Momčad Torina odigrala je protiv Atalante jednu od najboljih utakmica ove sezone, s nova tri boda Torino je stigao na bod do Atalante i Lazija.

Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu za Torino, asistirao je za obadva Zapatina pogotka, ostavio je jako dobar dojam.

Mario Pašalić igrao je od 58. minute, hrvatski reprezentativac u 81. minuti propustio je realizirati najbolju priliku za goste, vratar Milinković-Savić obranio je njegov udarac s ruba kaznenog prostora.

Atalanta je u četvrtak igrala tešku utakmicu protiv Sportinga (1:1) u skupini Europske lige, nije Gasparinijeva momčad izgledala energetski na potrebnoj razini.

Jurić se tijekom pripreme za utakmicu u nedjelju sukobio s Nemanjom Radonjićem čime je dodatno mobilizirao momčad, 27-godišnji srpski napadač nije bio u rosteru za utakmicu.

Talijanski mediji odmah su Radonjića stavili na transfer-listu tijekom zimskog prijelaznog roka, Torino prema istom izvoru pokušava iz Chelseaja dovesti Armanda Broju.

Albanski reprezentativac postigao je jedan pogodak u sedam nastupa za Chelsea, očito je da na Stamford Bridgeu ne može očekivati veću minutažu da bi spreman dočekao EP 2024.

Za utakmicu protiv Hrvatske na EP možda se bude spremao pod vodstvom Ivana Jurića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.