Inzaghi preuzima Milan, Berlusconi u ponedjeljak pozvao Allegrija na posljednju večeru

Ponedjeljak, 11. studenog 2013. 13:09 Napisao/la  SC

Silvio Berlusconi i Adriano Galliani trebali bi u ponedjeljak tijekom večere s Massimilianom Allegrijem dogovoriti uvjete rastanka

Pippo Inzaghi novi je trener Milana! Prema pisanju talijanskih medija, Massimiliano Allegri postao je bivši trener nakon neodlučenog rezultata (0:0) u 12. kolu protiv Chieva. O Allegrijevoj smjeni tjednima se javno spekulira, izgleda da je ovog puta u pitanju samo formalnost.

Naime, Silvio Berlusconi i Adriano Galliani trebali bi u ponedjeljak tijekom večere s Massimilianom Allegrijem dogovoriti uvjete rastanka. Vlasnik i dopredsjednik Milana tijekom „posljednje“ večere trebali bi s trenerom odrediti otpremninu budući da Allegriju ugovor traje do ljeta.

Berlusconi je Allegrija htio smijeniti ljetos, ali čelnici Milana tada nisu imali adekvatnog rješenja za klubu talijanskog velikana. Nakon 12 kola Milan je na 10. poziciji s čak 19 bodova zaostatka za vodećom Romom ili 15 bodova zaostatka za „zonom Liga prvaka“. Sezona je praktično izgubljena iako je prošla trećina prvenstva.

Inzaghi se duže vremena spominje kao najbolje i najjeftinije rješenje u ovom trenutku. Za debitanta trenutačna je situacija povoljna, Inzaghi ne može puno toga ove sezone pokvariti. Nekadašnji napadač trenutačno vodi momčad primavere Milana

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.