Serie A: Inter deklasirao Veronu uz dvije asistencije Brozovića, Toma Bašić strijelac za Lazio

Srijeda, 03. svibnja 2023. 23:04 Napisao/la  SC

Domagoj Bradarić asistirao je za prvi pogodak Salernitane u domaćem remiju s Fiorentinom

Toma Bašić
Toma Bašić

Nogometaši Intera ušli su u pozitivnu seriju, nakon što su uvjerljivo svladali Empoli na gostovanju (3:0), u 33. kolu protutnjali su i Veronom ostvarivši svoju najuvjerljiviju pobjedu ove sezone.

Momčad Simonea Inzaghija očito je u pravo vrijeme ušla u formu, Inter se bori za mjesto što vodi u Ligu prvaka, čeka ih još i finale kupa, a 10. svibnja i ogled protiv Milana za plasman u polufinale Lige prvaka.

Marcelo Brozović igrao je do 78. minute, hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu i upisao dvije asistencije.

Za razliku od Intera, nogometaši Milana spasili su se domaćeg poraza od Cremonesea u sudačkoj nadoknadi vremena.

Okereke je doveo goste u vodstvo u 77. minuti, u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena ukazao se Mesias i kao Piolijev joker s klupe donio svojoj momčadi bod koji ih je održao na šestom mjestu.

Ante Rebić nije igrao za Milan.

Lazio je pobijedio Sassuolo i vratio se na drugo mjesto, nogometaši Napolija u četvrtak u Udinama igraju za naslov prvaka.

Pobjedu Rimljana potvrdio je Toma Bašić, u igru je ušao u 77. minuti, pogodak je postigao u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Nikola Vlašić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Torina na gostovanju kod Sampdorije, Dejan Stanković minulog je tjedna podnosio ostavku, ostao je na klupi i sada je porazom od Ivana Jurića njegova momčad u gotovo bezizlaznoj situaciji.

Mario Pašalić igrao je do 67. minute u pobjedi Atalante nad Spezijom, Domagoj Bradarić asistirao je za prvi pogodak Salernitane u domaćem remiju s Fiorentinom.

Utakmice 33. kola: Atalanta - Spezia 3:2 (De Roon 32, Zapacosta 48, Muriel 54/Gyasi 18, Bourabia 64), Juventus - Lecce 2:1 (Paredes 15, Vlahović 41/Ceesay 36), Salernitana - Fiorentina 3:3 (Dia 10, 59, 81-11 m/Gonzales 36, Ikone 71, Biraghi 84), Sampdoria - Torino 0:2 (Boungiorno 31, Pellegri 90+4), Milan – Cremonese 1:1 (Messias 90+3/Okereke 77), Lazio – Sassuolo 2:0 (Anderson 14, Bašić 90+2), Monza – Roma 1:1 (Caldirola 39/El Shaarawy 24), Verona – Inter 0:6 (Gaich 31-ag, Calhanoglu 36, Džeko 37, 61, Martinez 55, 90+2)  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.