IGOR TUDOR

Treba li igraču odrezati ruku?

Nedjelja, 26. rujna 2021. 14:15 Napisao/la  SC

Volio bih da suci razgovaraju s igračima

Igor Tudor
Igor Tudor

Verona je osvojila bod (3:3) pogotkom Nikole Kalinićem u 94. minuti, Genoa je postignula tri pogotka nako vodstva Verone 2:0:

- Koliko sam ljut toliko mi je laknulo. Sretan sam zbog igrača, jer u jednoj fazi utakmice izgledali smo da nećemo dobiti čak ni bod. Ovo je nogomet, mogli smo povećati vostvo na 3:0, a završilo je 3:3. Napravili smo dvije pogreške, sudački dar Genovi je omogućio povratak u igru, kazao je Tudor.

Pogodak za 2:1 dogodio se iz kaznenog udarca nakon što je lopta pogodila u ruku Pawela Dawidowicza.

- Treba li mu odrezati ruku? On trči i lopta ga pogađa. Ja kao bivši igrač poludim kad vidim ovakve penale, ne možete trčati sa rukama stisnutim uz bokove! Ovo je nogomet, to su detalji koji mogu promijeniti utakmicu ​​i cijelu sezonu. Volio bih da suci više razgovaraju sa sadašnjim i bivšim igračima, rekao je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.