Igor Tudor dobio otkaz, hrvatski stručnjak smijenjen nakon dva teška poraza

Petak, 01. studenog 2019. 12:57 Napisao/la  SC

Tudor prvi put otišao jer se nije uspio dogovoriti s čelnicima kluba, drugi put je otišao jer se nije uspio dogovoriti s igračima

Igor Tudor
Igor Tudor

 

Igor Tudor više nije trener Udinesea.

Hrvatski stručnjak završio je drugi mandat na klupi Udinesea nakon dva uzastopa poraza u kojima je momčad primila čak 11 pogodaka.

Dok se poraz od Atalante (1:7) u Bergamu mogao donekle pravdati podatkom da je Tudor sat vremena igrao s igračem manje, za težak domaći poraz (0:4) od Rome nema opravdanja.

Naime, Roma je tri pogotka postignula s igračem manje što je bio jasni signal da igrači Udinesea ne reagiraju na podržaje s klupe.

Tudor je dvaput spašavao Udinese od ispadanja.

Prvi put je otišao jer se nije uspio dogovoriti s čelnicima kluba, drugi put je otišao jer se nije uspio dogovoriti s igračima.

Udinese u nedjelju gostuje kod Genoe, momčad bi trebao voditi Luca Gotti.

Gennaro Gattuso spominje se kao najveći kandidat za novog trenera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.