Igor Budan: Ostajem u Palermu, razgovarali smo da jednog dana budem trener prve ekipe

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 22:09 Napisao/la  SC

- Zadovoljan sam igrama u prošloj sezoni. Vjerujem da će ovo biti moja sezona i želim više igrati, rekao je Budan

Igor Budan potvrdio je da će iduće sezone igrati redovima talijanskog prvoligaša Palerma. Riječki nogometaš u razgovoru talijansku radio emisiju Mediagol izrazio je nadu da će iduće sezone imati zapaženu ulogu u Palermu u kojem je lani sakupio 22 utakmice uz šest pogodaka.

- Zadovoljan sam igrama u prošloj sezoni. Vjerujem da će iduća biti moja sezona i želim više igrati. Za Palermo je ovo bila teška sezona, došlo je do smjene generacija, rekao je Budan progovorivši o ponudi produljenja suradnje koju mu je ponudio predsjednik Maurizio Zamparini.

- U Palermu su mi ponudili da ostanem u ulozi trenera nakon karijere. Trenutno pomažem mladim igračima s Balkana i Južne Amerike. Pričali smo i o mogućnosti da jedan dan postanem trener prve ekipe, ali u ovom trenutku još uvijek mogu puno ponuditi kao igrač i na to sam koncentiran, ustvrdio je Budan.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.