Cristiano Ronaldo objavio tekst na Instagramu, nitko nije ni spomenuo Maurizija Sarrija

Subota, 08. kolovoza 2020. 20:48 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo objavio tekst na Instagramu, nitko nije ni spomenuo Maurizija Sarrija

Cristiano Ronaldo objavio je na Instagramu sljedeći tekst:

- Sezona je za nas završila puno kasnije nego obično, ali ipak prije nego što smo očekivali. Sada je vrijeme za razmišljanje, vrijeme je za analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način za poboljšanje. Veliki klub poput Juventusa uvijek mora razmišljati kao da je najbolji na svijetu, raditi kao da je najbolji na svijetu, jedino tako možemo sebe nazivati ​​jednim od najboljih i najvećih klubova na svijetu. Ponovno osvajanje Serije A u ovako teškoj godini nešto je na što smo ponosni. Osobno, postigao sam 37 golova za Juventus i 11 za portugalsku reprezentaciju zbog čega o budućnosti razmišljam s novom ambicijom i željom da iz godine u godinu budem sve bolji i bolji. Ali, navijači uvijek traže više od nas. Od nas očekuju više, moramo ispuniti najviša očekivanja. Neka ova kratka pauza svima nama posluži da donesemo najbolje odluke za budućnost, da se vratimo snažniji i predaniji nego ikad prije. Vidimo se uskoro, poručio je Ronaldo.

Osim Ronalda, u subotu su se na društvenim mrežama u razlitičitim formama pojavili Miralem Pjanić, Leonardo Bonucci, Paulo Dybala, Juan Cuadrado...

Nitko nije ni spomenuo Maurizija Sarrija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.