Čistka u Napoliju, predsjednik Aurelio De Laurentiis tjera pobunjenike u svlačionici

Ponedjeljak, 11. studenog 2019. 15:16 Napisao/la  SC
Mertens i Callejon prvi na listi za odstrijel
Mertens i Callejon prvi na listi za odstrijel

 

Predsjednik Napolija priprema temeljitu čistku su svlačionici, prema neslužbenim informacijama Aurelio De Laurentiis nema namjeru tek tako preći preko pobune igrača.

Prvi na listi odlazaka su Mertens i Callejon, koji bi mogli otići u siječnju. Prvi bi mogao otići u Inter, drugi u Dalian Yifang koji vodi Rafa Benitez.

Na listi odlazaka su  Hysaj, Ghoulam i Allan, koji se smatraju predvodnicima pobune.

Njima je nepoznat netko provalio u stanove, opravdano se sumnja na klupske ultrase koji su otvoreno stali na stranu predsjednika De Laurentiisa.

 Zielinski je također meta vandalskih napada, nepoznati napadači oštetiti su automobil njegove supruge.

 Insigne i Koulibaly također su na prodaju, odlaze ispod cijene ako se pojavi kupac.

Otkada su igrači odbili predsjednikovu naredbu, pa nisu otišli u karantenu poslije utakmice protiv Rome, u klubu su počela velika previranja.

Igrači su odbili davati izjave nakon utakmice Lige prvaka protiv RB Salzburga čime su klupske prekršili obveze prema UEFA-i, trener Carlo Ancelotti stao je uz igrače.

De Laurentiis je najavio tužbe protiv igrača, Ancelottija je proglasio odgovornim za trenažni proces.

Navijači su dali podršku treneru, u zadnjoj utakmici igrače su vrijeđali i tjerali, tijekom treninga igrače čuva policija.

Stanje je dugoročno neodrživo što se osjetilo na rezultatima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.