Christian Vieri iznenadio usporedbom Intera i Manchester Cityja

Nedjelja, 19. studenog 2023. 15:22 Napisao/la  SC
Christian Vieri
Christian Vieri

Bivši talijanski reprezentativac Christian Vieri smatra da Inter ima najbolju momčad u Italiji, iznenadio je sljedećom izjavom:

- Vjerujem da se utakmice dobivaju u središnjem redu. Već sam rekao da su Interovi veznjaci bolji od Manchester Cityja, ove sezone imaju Frattesija plus Asslanija, koji je stekao iskustvo. Svatko može zabiti, a protivnicima postaje teško igrati obranu, jer nikad ne vidite odakle dolaze. Ako zadržite loptu, manje riskirate, kazao je Vieri i dodao znakovito:

- U današnjem nogometu postoji samo jedan igrač koji si može priuštiti da ne trči cijelu utakmicu, zove se Messi, smatra Vieri, između ostaloga nekadašnji igrač Juventusa, Intera, Milana, Lazija...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.