Trampa između gradskih rivala: Cassano ide u Inter, Pazzini prema Milanu

Ponedjeljak, 20. kolovoza 2012. 16:08 Napisao/la  SC

Pazzini bi u novom klubu trebao zarađivati oko 2.8 milijuna eura, dok će Cassano u dresu Nerazzurra zarađivati tri milijuna eura po sezoni

Gradski rivali Milan i Inter na korak su do dogovora o zamjeni igrača po kojoj bi Antonio Cassano (30) od iduće sezone nosio dres Intera, dok bi u drugome smjeru krenuo Giampaolo Pazzini (28). Prema pisanju talijanskih medija, vodstvo klubova dogovorilo je trampu a sada preostaje tek dogovor igrača s novim klubovima oko primanja. Milan će navodno platiti Interu dodatnih sedam milijun eura, jer je Pazzini dvije godine mlađi.

- Istina je, razgovori se bliže kraju. Ostale su tek neke sitnice. Vjerujem kako ćemo ubrzo sve staviti na papir, priznao je izvršni direktor Milana Adriano Galliani.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.