WALTER SABATINI

Bila je to podla Vlahovićeva odluka

Petak, 25. veljače 2022. 11:28 Napisao/la  SC

Vidim igrače Rome spaljene na lomači

 Walter Sabatini
Walter Sabatini

 Direktor Salernitane Walter Sabatini privukao je pažnju talijanske javnosti žestokom kritikom Dušana Vlaovića, koji je iz 80 mil. eura iz Fiorentine otišao u Juventus:

- Bila je to podla odluka, neprihvatljiva! Kako možeš biti toliko nepošten prema klubu koji vjeruje u tebe? Isto vrijedi za Donnarummu s Milanom, ovdje dolaze do izražaja ljudske kvalitete, kaže Sabatini.

Sabatini je bio direktor Rome koji je između ostalih doveo Edina Džeku iz Manchester Cityja.

Evo kako bivši direktor Rome ocjenjuje rad Joséa Mourinha:

- On je dokazano teatralan, ali ja želim vidjeti pravi nogomet. On uvijek može reći da je osvojio sve, a ja nisam osvojio ništa, ali Mourinho je dobar trener za određenu vrstu momčadi s određenim ciljem. Gledam rezultate Rome, vidim igrače spaljene na lomači, deklasificirane. Sve mi to izgleda vrlo diskutabilno, rekao je Sabatini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.