Antonio Conte razmišlja o ostavci, treneru Juventusa prijeti desetomjesečna suspenzija

Utorak, 07. kolovoza 2012. 19:02 Napisao/la  SC

Iako uživa potporu kluba, sve više prevladava procjena da je 10 mjeseci izbivanja s klupe ipak predugo razdoblje apstinencije.

Antonio Conte mogao bi podnijeti ostavku na mjesto trenera Juventusa ako bude suspendiran na 10 mjeseci zbog umiješanosti u aferu klađenja. Conte je prvo odlučio nagoditi se na tri mjeseca suspenzije, a onda je odlučio sudski osporiti optužbe da je namjestio rezultate dviju utakmica kao trener Siene u sezoni 2010/11 čime riskira kaznu od 15 mjeseci zabrane rada.

Prema nesluženim najavama Disciplinska komisija mogla bi odrediti kaznu od 10 mjeseci suspenzije, što znači da bi Conte na klupu mogao sjesti tek u lipnju 2013. godine.

Suspenzija znači da Conte ne smije sjediti na klupi i boraviti u klupskim prostorijama na dan utakmice. Drugim riječima, Conte bi mogao nesmetano pripremati momčad dok bi utakmice vodio njegov pomoćnik Massimo Carrera, koji je prošlog tjedna vodio momad u Malagi.

Iako uživa potporu kluba, sve više prevladava procjena da je 10 mjeseci izbivanja s klupe ipak predugo razdoblje apstinencije.

Juventus se u Kini priprema za subotnju utakmicu Superkupa protiv Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.