ANTONIO CONTE Ne možemo se uspoređivati ​​s Juventusom, oni su na drugoj razini

Ponedjeljak, 07. listopada 2019. 09:19 Napisao/la  SC
Antonio Conte i Ronaldo
Antonio Conte i Ronaldo

 

Juventus se u maniri velikog kluba obračunao s Interom u derbiju 7. kola, igrala je momčad Juventusa na poznati način: točno onoliko koliko treba za pobjedu.

- Juventus je ostvario cilj, pokazali su svoju tešku artiljeriju u napadu, iskustvo u kontroli igre. Ne mogu se žaliti, igrači su dali sve od sebe, ali kao što sam uvijek govorio, pred nama je dug put da dostignemo njihovu razinu u pogledu iskustva i kontroli utakmice. Moramo napredovati kao što sam rekao na početku ovog puta. Vidio sam statistiku, bio je to vrlo izbalansiran susret, obje momčadi imale su šanse, ali su iskustvo i kvaliteta velikog kluba stvorili razliku. Zasukat ćemo rukave i nastaviti raditi, kazao je trener Intera Antonio Conte koji je doživio prvi poraz od Juventusa otkada je otišao iz Torina:

- Razočaran sam porazom, ne zato što sam poražen od Juventusa. Ne možemo se uspoređivati ​​s Juventusom, oni su na drugoj razini u svakom smislu te riječi. Radimo na tome da smanjimo zaostatak, dobro je da smo pobijedili u prethodnih šest utakmica, ali ne zaboravimo da smo uvijek bili na 200 km/h. Ako želimo dobiti meč, znamo dam moramo ići 200 na sat, rekao je Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.