ANTONIO CONTE Napravili smo velike pogreške u planiranju sezone

Srijeda, 06. studenog 2019. 11:09 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

 Antonio Conte nakon poraza (2:3) u Dortmundu nije štedio nikoga u Interu, počevši od sebe:

- Ovo je bilo razočaravajuće, ali što da kažem? Kažu mi da bih se trebao više smijati pred kamerama, a stalno moram ponavljati isto. Ne žeim komentirati drugo poluvrijeme, jer imam previše alibija. Igrači idu sto na sat i mogu im biti samo zahvalan na svemu što rade u ovom razdoblju. Ne mogu pružiti više od ovoga! To me iritira, nadam se da iritira i igrače! Ne možemo raditi više od ovoga što radimo, dosadno mi je ponavljati iste stvari, volio bih da direktor kluba umjesto mene kaže neke stvari, kazao je ljutiti Conte.

Trener Intera ovako je locirao problem:

- Ne zanima me zimski prijelazni rok, trebali smo ovu sezonu puno bolje isplanirati. Dokazali smo da protiv svakoga možemo igrati kada smo u formi, ali neki igrači igraju non-stop. Dosadilo mi je o tome govoriti, samo zaključite o čemu govorim na temelju drugoga poluvremena. Napravili smo velike pogreške u planiranju sezone, ne možemo igrati Seriju A i Ligu prvaka do krajnjih granica. Nema smisla negirati naše stanje, ne možemo učiniti ništa više od ovoga, došli smo do granice, naglasio je Conte.

Inter je prvo poluvrijeme vodio 2:0, u drugom dijelu Borussia je postignula tri pogotka i pobijedila.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.