Antonio Cassano: Bacio sam TV na trenera, mnoge sam naljutio, ali nikad se nisam potukao

Subota, 15. travnja 2023. 14:06 Napisao/la  SC

Pa što ako imaju trofeje, kada njihove momčadi igraju sranje od nogometa, ja to kažem i ne skrivam se, rekao je nekadašnji talijanski nogometaš

Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Casano ne spušta gas kada je u pitanju obračun s Joseom Mourinhom, posljednji čin sage Casano-Mourinho nekadašnji je nogometaš uprizorio u razgovoru za La Gazzettu dello Sport, najtiražniji talijanski dnevni sportski list.

- Mourinho mora razumjeti da će sve dok njegove momčadi budu igrale loše, imati barem jednu osobu koja će se usuditi to reći - mene. Osvojio je puno trofeja? Baš me briga. Za Mourinha vrijedi isto što i za Allegrija. S odličnim nogometašima igraju sramotan nogomet. Pa što ako imaju trofeje, kada njihove momčadi igraju sranje od nogometa, ja to kažem i ne skrivam se. Mourinhova omiljena isprika je da nema dovoljno kvalitetnu momčad. Ali Roma je treći klub u Italiji po izdvajanjima za plaće igrača, iza Intera i Juvea. Dybala je bio najbolji igrač na tržištu i dobio ga je. Tražio je i dobio Matića i Wijnalduma. Kaže da nema momčad, a protiv Torina je na klupi imao Pellegrinija, Matića, Abrahama, Belottija, Ibaneza, Kumbullu, Celika, Camaru... O čemu mi pričamo, zapitao se Cassano.

Osvrnuo se Cassano i ovoga puta na sukob s Markom Livajom, ali tek toliko da malo dodatno razjasni situaciju što je u epicentar zbivanja gurnula najboljeg nogometaša Hajduka.

- Mourinho je spomenuo priču s Markom Livajom da ispadne kako me on pretukao. U svojoj 18-godišnjoj karijeri radio sam sve, svađao se, vrijeđao, jednom sam čak bacio TV na trenera, mnoge sam naljutio, ali nikad se nisam potukao. Nikad. Ulizice koje informiraju Mourinha opet su ga napravili glupim, rekao je Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.