Adriano Galliani prisjetio se kako je u Sarajevu vrbovao Edina Džeku

Četvrtak, 07. srpnja 2022. 14:03 Napisao/la  SC
Adriano Galliani
Adriano Galliani

Edin Džeko spominjao se u kombinacijama novog prvoligaša iz Monze:

- Nasmijao sam se kada sam to čuo, jer sam se sjetio romantičnog vikenda u Sarajevu, kada smo se Ariedo Braida i ja skrivali u sarajevskom hotelu da bismo Džeku ukrali konkurenciji. Prošlo je ako se ne varam 11 godina, ali Manchester City je došao i platio Džeku 40 milijuna eura. Nama je trenutno prioritet pozicija stopera. Želimo nadograditi momčad, pozitivna je stvar što nas nitko ne odbija zahvaljujući predsjedniku Berlusconiju, kazao je čelnik Monze Adriano Galliani, tvorac najjačega Milana u povijesti.

- Berlusconi bi najradnije složio ekipu od Talijana. Ja sam taj koji forsira da se dovedu i određeni stranci. Moram reći da on ne diktira šta će se raditi već samo daje savjete, istaknuo je Galliani.

Edin Džeko još uvijek je igrač Intera u kojemu je izgubio mjesto nakon dolaska Romelua Lukakua.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.